Tlf. 98256266

Velkommen til FM-Farver og Tæpper

                                                                
                                                                  FM-Farver og Tæpper
 
Vi har en stor og inspirerende farveafdeling, der sælger kvalitetsmaling fra Nordsjö. Vi bruger den samme maling fra Nordsjö i vores professionelle malerafdeling. Dette er derfor din garanti for,at du køber maling, der dækker og har en længere holdbarhed.

Hos FM-Farver og Tæpper sætter vi en ære i at rådgive dig omkring farve- og produktvalg. Vi har bl.a. en inspirationsvæg, hvor vi præsenterer forskellige produkter og toner. Derudover er det hos FM-Farver og Tæpper altid muligt at låne farvekort med hjem, sådan du i ro og mag, kan udvælge den farve der passer til dit hjem.

I farvehandlen møder du Malermesteren selv.Du får, derfor kyndig vejledning og Frans Mortensen deler gerne sine tips og tricks sådan, du kan komme godt i gang med dit malerprojekt. Han er til at handle med og du får derfor altid den bedste behandling hos FM-Farver og Tæpper.FM-Farver og Tæpper har alt hvad gør-det-selv-manden/kvinden har brug for i tilbehør pensler osv.

Vores store tapetafdeling er absolut et besøg værd. Hos FM-Farver og Tæpper kan du lade dig inspirere til at tapetsere stuen, børneværelset eller måske blot et par baner bag sengen i soveværelset. Ofte er et par baner i et hjørne eller på en endevæg nok til at skabe et flot miljø i et rum. Kniber det med kundskaberne står FM-Farver og Tæppers dygtige malere parat til at hjælpe med tapetseringen.

Ved større projekter kører vi gerne ud og giver gode råd og farveforslag i hjemmet. Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforbindende snak omkring dine mulighede.

 

an image